Over onze leden

Hier vindt u een overzicht van de leden van Coöperatie Sterke Musea Groningen.

Wilt u meer informatie over één van deze musea? Klik dan op de link bij het betreffende museum, of neem contact op met Sterke Musea voor andere vragen.

1 2 3 4 > »

Museum Collectie ter Borg

Kom een kijkje nemen in museum Collectie ter Borg met speciale aandacht voor de wisselexpositie "Een kapitale impuls" over de herinrichting van Oost-G... lees verder »

De Theefabriek

De Theefabriek is een unieke combinatie van Nederlands enige theemuseum, een sfeervolle theeschenkerij met wellicht de meest uitgebreide theekaart ter... lees verder »

Museum De Weem

Naast de 16e eeuwse romanogotische Andreaskerk van Westeremden, op een eeuwenoude wierde, ligt de in 1974 herbouwde weem. Dit is de woon- en werkplek ... lees verder »

Artphy

Kunstruimte Artphy is omgeven door natuur en akkers. Een plek waar ontmoeten, verwonderen en exposeren van hedendaagse kunst centraal staan. Een multi... lees verder »

Het LEGiO-Museum

Kijken, bouwen, spelen, dat is de slogan van het LEGiO-Museum! Het museum toont de historie van het bekende Deense Speelgoedmerk. Het museum is gehuis... lees verder »

Victory Museum

Het Victory Museum beeldt door middel van diorama's verschillende facetten van de Tweede Wereldoorlog uit. Daarnaast zijn er diverse scènes te zien z... lees verder »

De Museum Drukkerij - Coöperatie Sterke Musea Groningen U.A.

De Museum Drukkerij

Bij De Museumdrukkerij ga je je verbazen over het vele werk dat verzet moest worden toen er nog geen computers en printers waren. Hier maak je kennis ... lees verder »

Museum Kapiteinshuis Pekela - Coöperatie Sterke Musea Groningen U.A.

Museum Kapiteinshuis Pekela

"Stap binnen in de 19de eeuw", is de toepasselijke slogan van museum Kapiteinshuis in Nieuwe Pekela en niet zonder reden. Wie er binnen stapt heeft he... lees verder »

Stichting Tiedens Spelletjesmuseum

Het Tiedens Spelletjesmuseum is in wording en is gevestigd in Tolbert.... lees verder »

Stelmakerij Wever - Coöperatie Sterke Musea Groningen U.A.

Stelmakerij Wever

In het centrum van Mussel (gemeente Stadskanaal) staat museum Stelmakerij Wever. Het gebouw met haar boerengereedschap verkeert nog in de oorspronkeli... lees verder »

1 2 3 4 > »
Mede mogelijk gemaakt door:
  • Nationaal programma Groningen Groningen Coöperatie Sterke Musea Groningen U.A.
  • Provincie Groningen Groningen Coöperatie Sterke Musea Groningen U.A.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.