Over onze leden

Hier vindt u een overzicht van de leden van Coöperatie Sterke Musea Groningen.

Wilt u meer informatie over één van deze musea? Klik dan op de link bij het betreffende museum, of neem contact op met Sterke Musea voor andere vragen.

1 2 3 4 > »

Universiteitsmuseum Groningen

De collectie van het Universiteitsmuseum bestrijkt vier eeuwen universitaire wetenschapsgeschiedenis en bestaat uit talloze objecten, foto's en... lees verder »

Kunstlievend Genootschap Pictura

Pictura ligt midden in het centrum van Groningen, naast het Martinikerkhof en is lopend en per fiets zeer goed bereikbaar. Pictura wil ruimte geven... lees verder »

Vestingmuseum Bad Nieuweschans

De Stichting Vrienden van de Nieuwe Schans toont de geschiedenis van de Vesting Nieuweschans. Deze brengt zij in kaart en laat dit zien aan het... lees verder »

Domies Toen - Coöperatie Sterke Musea Groningen U.A.

Domies Toen

Botanische tuin Domies Toen is gelegen bij de vijftiende-eeuwse Petruskerk van Pieterburen, destijds de tuin van dominee. Waar vroeger de pastorie... lees verder »

Klooster Yesse - Coöperatie Sterke Musea Groningen U.A.

Klooster Yesse

Het Bezoekerscentrum Klooster Yesse is als particulier initiatief gebouwd en opende op 2 september 2006 haar deuren. Het bezoekerscentrum staat op... lees verder »

Museum Collectie ter Borg - Coöperatie Sterke Musea Groningen U.A.

Museum Collectie ter Borg

Kom een kijkje nemen in museum Collectie ter Borg met speciale aandacht voor de wisselexpositie "Een kapitale impuls" over de herinrichting van... lees verder »

De Theefabriek - Coöperatie Sterke Musea Groningen U.A.

De Theefabriek

De Theefabriek is een unieke combinatie van Nederlands enige theemuseum, een sfeervolle theeschenkerij met wellicht de meest uitgebreide theekaart... lees verder »

Museum De Weem

Naast de 16e eeuwse romanogotische Andreaskerk van Westeremden, op een eeuwenoude wierde, ligt de in 1974 herbouwde weem. Dit is de woon- en werkplek... lees verder »

Artphy

Kunstruimte Artphy is omgeven door natuur en akkers. Een plek waar ontmoeten, verwonderen en exposeren van hedendaagse kunst centraal staan. Een... lees verder »

Het LEGiO-Museum

Kijken, bouwen, spelen, dat is de slogan van het LEGiO-Museum! Het museum toont de historie van het bekende Deense Speelgoedmerk. Het museum is... lees verder »

1 2 3 4 > »
Mede mogelijk gemaakt door:
  • Nationaal programma Groningen Groningen Coöperatie Sterke Musea Groningen U.A.
  • Provincie Groningen Groningen Coöperatie Sterke Musea Groningen U.A.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.